ukrayina-ta-litva-pidpisali-deklaratsiyu-pro-spivpratsyu-u-sferi-kiberbezpeki

Україна та Литва підписали Декларацію про співпрацю у сфері кібербезпеки

 • 10448 переглядiв

КИЇВ. 27 листопада. УНН. У середу, 27 листопада, в рамках візиту української делегації на чолі з Президентом України до Литовської Республіки, відбулася зустріч оборонних відомств України та Литви. За результатами зустрічі урядовці підписали спільну декларацію, передає УНН з посиланням на повідомлення пресслужби Міноборони України.

"За результатами зустрічі Міністр оборони України Андрій Загороднюк та міністр охорони краю Литовської Республіки Раймундас Каробліс підписали Декларацію про наміри співробітництва у сфері кібернетичної безпеки між оборонними відомствами двох країн", - повідомили у відомстві.

Повідомляється, що документ передбачає низку заходів, спрямованих на розвиток співпраці у зазначеній сфері для забезпечення відповідного реагування у разі виникнення масштабних національних або міжнародних кіберінцидентів.

Сторони також висловили намір створити спільні пункти єдиного контакту для обміну інформацією про кібернетичні загрози та напади, а також розробити план спільних навчань.

Як писали раніше в УНН, президент Литовської Республіки Гітанас Науседа та Президент України Володимир Зеленський під час візиту останнього до Вільнюса підписали низку двосторонніх документів

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Уряд підтримав запровадження електронних трудових книжок

     • 14272 переглядiв

    Європарламент затвердив склад нової Єврокомісії до 2024 року

     • 9412 переглядiв

    На Харківщині потяг на смерть збив велосипедиста

     • 13423 переглядiв