ukraina-prezentuie-novi-bezpilotni-systemy-dlia-zberezhennia-zhyttiv-voiniv-henshtab

Україна презентує нові безпілотні системи для збереження життів воїнів – Генштаб

 • 31224 переглядiв

На полігоні ЗСУ представлено нові безпілотні системи українського виробництва. Ці технології покликані компенсувати чисельну перевагу ворога та зберегти життя українських воїнів, ставши ефективною альтернативою традиційному озброєнню.

На одному з полігонів Збройних сил України відбулася презентація безпілотних систем українського виробництва. Захід було проведено з метою представлення новітніх технологій, здатних компенсувати чисельну перевагу ворога та зберегти життя українських воїнів. Про це повідомив Генштаб ЗСУ, передає УНН.

Деталі

Полковник Андрій Лебеденко, заступник Головнокомандувача ЗС України, наголосив на важливості впровадження роботизованих дронів, які ефективно замінюють людей на полі бою. Він зазначив, що безпілотні ударні системи вже стали якісною альтернативою традиційним видам озброєння, включаючи артилерію, і за багатьма показниками виявилися ефективнішими.

Наразі Сили оборони України активно співпрацюють з вітчизняними та іноземними розробниками військових технологій, прагнучи забезпечити широке використання штучного інтелекту у військових діях. Лебеденко підкреслив, що технології є основою для майбутньої перемоги України.

ЗСУ зможуть збивати більше ракет і літаків після отримання F-16 - Сирський04.08.24, 20:07

Популярні

Новини по темі

У ДТП на Хмельниччині травмувались 7 дітей та один дорослий

 • 15411 переглядiв

Grain from Ukraine: Україна поставила 538 тонн олії до Мавританії

 • 55130 переглядiв