ukenru
udar-po-zaporizhzhiu-22-bereznia-riatuvalnyky-prodovzhuiut-poshukovo-riatuvalni-roboty

Удар по Запоріжжю 22 березня: рятувальники продовжують пошуково-рятувальні роботи

 • 36127 переглядiв

Рятувальники продовжують рятувальні роботи на місцях російських ракетних обстрілів Запоріжжя 22 березня, в результаті яких 29 людей отримали поранення, в тому числі 2 дітей, і 3 загинули, в тому числі 1 дитина.

Рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій продовжують аварійно-рятувальні роботи на місцях влучань ракет, внаслідок атаки по Запоріжжю 22 березня. Наразі відомо про 29 постраждалих та трьох загиблих, з них одна дитина. Про це повідомляє ДСНС, передає УНН.

Деталі

Рятувальники продовжують аварійно-рятувальні роботи на місцях ракетних влучань, що завдала російська армія вранці 22 березня по Запоріжжю. Зокрема розбирають зруйновані будівельні конструкції та надають допомогу комунальним службам.

 - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що психологи ДСНС надали допомогу 33 мешканцям будинків та родичам постраждалих. В ДСНС повідомили, що внаслідок атаки, на жаль, постраждало 29 осіб, з них 2 дітей; 3 людей загинули, з них 1 дитина.

Ворог знову пошкодив лінію, що живить Запорізьку АЕС - Міненерго 23.03.24, 13:02 • [views_0]

Нагадаємо

В ніч на 22 березня російські ракети атакували найбільшу гідроелектростанцію України, Дніпровську ГЕС у Запоріжжі, спричинивши пожежу.