ubivstvo-daryi-duginoyi-sud-vinis-virok-kolishnomu-inspektoru-dayi

Убивство Дар'ї Дугіної: суд виніс вирок колишньому інспектору ДАЇ

 • 41302 переглядiв

КИЇВ. 10 листопада. УНН. Суд у Москві призначив чотири роки колонії колишньому інспектору ДАЇ Івану Рибіну та один рік колонії Данилу Чоудхурі, яких звинувачують у справі про вбивство Дарії Дугіної — доньки радикального російського філософа, прихильника вторгнення в Україну Олександра Дугіна, пише ББС, передає УНН.

Деталі

За версією слідства, колишній інспектор ДАЇ Іван Рибін за 3350 рублів продав інформацію про Дар’ю Дугіну Данилу Чоудхурі, який передав її «невстановленим особам». Обидва фігуранти визнали провину і розкаялися у скоєному.

Раніше суд у Тулі призначив по три з половиною роки колонії Олександру Сучкову та Андрію Кузнєцову, яких звинувачували у підробці документів на машину, на якій передбачувані організатори вбивства Дугіної виїхали з Росії.

Контекст

Автомобіль, в якому знаходилася Дугіна, було підірвано у Підмосков'ї у серпні 2022 року. Виконавицею вбивства Дугіною у ФСБ вважають громадянку України Наталію Вовк. Відповідальність за вбивство Москва покладає на Київ.

Наприкінці жовтня газета Washington Post із посиланням на джерела написала, що організатором вбивства Дугіної була Служба безпеки України (СБУ). У Києві причетність до вбивства Дугіної неодноразово заперечували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вкрали документ та нашвидкуруч зліпили фейк: "Азов" спростував інформацію про свою причетність до вбивства дугіної

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Убивство Дар'ї Дугіної: суд виніс вирок колишньому інспектору ДАЇ

     • 41302 переглядiв

    Стало відомо, коли Україна може провести Глобальний саміт миру

     • 34177 переглядiв

    На Харківщині почали будувати школу під землею

     • 16106 переглядiв

    На Київщині працюють сили ППО

     • 18760 переглядiв

    Хірурги в Нью-Йорку оголосили про першу в світі пересадку ока

     • 23356 переглядiв

    У Німеччині під час стрілянини в школі загинув учень

     • 24437 переглядiв