uaf-dopomagaye-v-umovakh-karantinu-medikam-zasobami-zakhistu-veteranam-futbolu-produktami

УАФ допомагає в умовах карантину: медикам - засобами захисту, ветеранам футболу - продуктами

 • 10672 переглядiв

КИЇВ. 11 травня. УНН. Починаючи з середини березня, завдяки ініціативі президента УАФ Андрія Павелка, підтримки регіональних асоціацій, а також асоційованих членів УАФ, допомогу отримують медичні працівники, які ведуть боротьбу з поширенням вірусу COVID-19, і ветерани футболу. Підтримку ветеранам, зокрема, надала в період карантину й Запорізька обласна асоціація футболу, повідомляє пресслужба Української асоціації футболу, передає УНН.

"Президія і виконком ЗОАФ зібрали необхідні кошти, а адміністрація закупила продукти для ветеранів футболу Запорізької області.

Продовольчі набори разом з сувенірною продукцією вручили дев'ятьом ветеранам запорізького "Металурга". Допомогу ЗОАФ також надала муніципальній службі міста Запоріжжя. Закупили 800 масок, 1000 рукавичок і 150 л дезинфікуючого засобу", - наголошується в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В УАФ розповіли, як український футбол буде виходити з карантину

У Пологівському районі Запорізької області для медичних установ територіальних громад були закуплені апарати ЕКГ, пульсометри, халати, рукавички, окуляри, шапки, медичні маски, бахіли, антисептики та ін. У місті Василівка були придбані продовольчі набори, які отримали сім місцевих ветеранів футболу.

Продовжує свій челлендж "Допоможи другу - подолай ризик поширення коронавірусу" Одеська обласна футбольна асоціація. Представники ООФА відвідали ветеранів спорту міста Подільська з продуктовими наборами, ліками і матеріальною допомогою.

Обласна асоціація також спільно з партнерами забезпечила благодійними обідами ветеранів футболу Одеси. Виконавчий директор ООФА Ігор Покаринін з представниками партнерів у межах ініціативи "Нагодуй ближнього" відвідали ветеранів футболу міста і передали їм благодійні обіди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Павелко назвав орієнтовний дедлайн завершення футбольного сезону в Україні

Свій внесок у боротьбу з поширенням коронавірусу зробив і "ВПК-Агро" - клуб другої ліги, який провів гуманітарні акції в підтримку малозабезпечених сімей, а також медичних установ Новокодацького і Самарського районів Дніпра. У розфасовці і відвантаженні овочевої продукції були задіяні футболісти "ВПК-Агро" - лідери групи "Б".

Нагадаємо, до проекту "футбольної" підтримки ветеранів спорту та лікарів приєдналися понад десять регіонів.

Українські Національні Новини

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    На Львівщині ще одна смерть від коронавірусу

     • 15035 переглядiв

    Оператор Baltic Pipe отримав усі дозволи для прокладки газопроводу

     • 29985 переглядiв

    Інфекціоніст розповіла, як правильно виходити з карантину

     • 20383 переглядiв