ukenru
u-yerevani-ozbroieni-liudy-namahalysia-potrapyty-do-viddilku-politsii-ye-poraneni

У Єревані озброєні люди намагалися потрапити до відділку поліції: є поранені

 • 57436 переглядiв

Троє чоловіків намагалися увірватися до будівлі поліції в Єревані, підірвавши гранату. Двох нападників було затримано, а з третім декілька годин проводили переговори, після чого затримали силами спецпризначенців.

У Єревані троє чоловіків намагалися проникнути у будівлю поліції та підірвали гранату. Наразі  двоє зловмисників ліквідовані, третього затримали після декілька годинних  перемовин. Про це повідомляє News.am, пише УНН.

Деталі 

Інцидент стався близько 15:00 за Київським часом. Троє чоловіків, як повідомили у поліції, застосували гранату. У результаті двоє з них отримали поранення і були госпіталізовані. 

За даними поліції, один з нападників деякий час і далі стояв навпроти будівлі відділу поліції. Правоохоронці розпочали відповідні роботи з його знешкодження.

До райвідділку прибули сили спецпідрозділу Служби національної безпеки Вірменії. Переговори з озброєним чоловіком тривали понад дві години. Перемовини особисто вели начальник поліції Арам Ованісян та начальник кримінальної поліції Вардан Варданян.

Як зазначили у місцевому виданні 168.am, у результаті проведеної спецназом операції озброєного чоловіка було знешкоджено.

Доповнення

Інцидент стався на півночі Єревана в районі Нор-Норк. Припускається, що напад могли влаштувати члени організації "Бойове братство" після того, як понад двадцять їх членів сьогодні були затримані поліцією.

За даними журналістів, учасники "Бойового братства" вимагали звільнити своїх членів.

Однак, за словами речника міністерства внутрішніх справ Вірменії Нарека Саркісяна, наразі всіх підданих приводу членів "Бойового братства" відпущено на свободу.

Нагадаємо

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян повідомив, що в Єревані не ухвалено рішення про вихід зі складу Організації Договору про колективну безпеку (ОДКБ); питання про виведення з республіки 102-ої військової бази росії поки що не порушують

Володимир Омельченко

Новини Світу