u-yanukovicha-zyavivsya-noviy-advokat-u-spravi-pro-derzhzradu

У Януковича з’явився новий адвокат у справі про держзраду

 • 7728 переглядiв

КИЇВ. 31 липня. УНН. Новому адвокату Віктора Януковича, який з’явився у залі суду після того як пішов Віктор Сердюк, буде потрібний щонайменше місяць на ознайомлення зі справою про держзраду екс-президента. Про це під час брифінгу у перерві на засідання по справі про держзраду Віктора Януковича повідомив його новий адвокат Олександр Байдик, передав УНН.

"Мене до справи запросив клієнт – Віктор Янукович... До вчорашнього дня я не слідкував за цією справою… Я не готовий (до дебатів – ред.).. Я прошу дати розумний час (на ознайомлення зі справою – ред.).. Щонайменше місяць на ознайомлення", - повідомив О.Байдик.

Нагадаємо, суд відмовив захисту Януковича допитати ще 252 додаткових свідків.

Зазначимо, 28 листопада 2016 року Генеральний прокурор Юрій Луценко у Святошинському районному суді Києва оголосив підозру у відеорежимі екс-президенту України Януковичу у державній зраді, пособництві представникам влади РФ в умисних діях, вчинених з метою зміни меж України, та веденні агресивної війни. Тобто злочинах, передбачених ч.1. ст.111, ч.5 ст.27. ч.3 ст.110, ч.5 ст.27 ч.2 ст.437 ККУ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Іран висунув умови для переговорів з США

     • 11887 переглядiв

    В Україні скоротилася тіньова зайнятість

     • 15390 переглядiв

    На Миколаївщині перекинувся вантаж фури: загинув пішохід

     • 18792 переглядiв