ukenru
u-vashingtoni-ne-znayshli-kraschogo-momentu-mzs-rf-prokomentuvalo-situatsiyu-navkolo-novikh-sanktsiy-ssha

"У Вашингтоні не знайшли кращого моменту" - МЗС РФ прокоментувало ситуацію навколо нових санкцій США

 • 19440 переглядiв

КИЇВ. 9 грудня. УНН. МЗС Росії назвало "сміховинними" нові санкції США проти Росії, які вводяться через порушення договору про ліквідацію ракет середньої та малої дальності. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу МЗС РФ.

"У Вашингтоні не знайшли кращого моменту, ніж 8 грудня - день відзначення 30-річчя Договору про ліквідацію ракет середньої і малої дальності (ДРСМД), щоб виступити з погрозами на адресу свого партнера по угоді, яка стала одним з наріжних каменів процесу обмеження і скорочення ядерних озброєнь", - заявив заступник міністра С.Рябков.

В МЗС РФ запевняють, що звинувачення США про порушення Росією договору мають "абсолютно голослівний характер".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американці поставили комунізм на коліна - Трамп

У заяві Рябкова зазначено, що "антиросійська пропагандистська кампанія в контексті ДРСМД" може бути ознакою того, що у Вашингтоні узятий курс на вихід з даної угоди.

За його словами, якщо США вийдуть з цього договору, то президент РФ Володимир Путін буде змушений дати "дзеркальну відповідь".

"Що стосується чергових спроб лякати нас санкціями, то вони просто сміховинні", - заявили в МЗС Росії.

Нагадаємо, Президент США Дональд Трамп схвалив санкції проти Росії за нібито порушення Договору про ліквідацію ракет середньої і меншої дальності (ДРСМД).

Українські Національні Новини

Новини Світу