u-rosiiskomu-krasnodari-mitynhuiut-cherez-vidkliuchennia-svitla-ta-vody-pochalysia-zatrymannia

У російському Краснодарі мітингують через відключення світла та води, почалися затримання

 • 16318 переглядiв

У російському Краснодарі жителі вимагають відновити постачання електроенергії та води. Масові відключення відбуваються також в інших південних регіонах росії та окупованому Криму.

У російському краснодарі почалися масові протести з вимогою до влади відновити постачання електроенергії та води. На мітингу затримали двох людей. Масові відключення електроенергії відбуваються і в інших регіонах на півдні росії, на Північному Кавказі, а також в тимчасово окупованому Криму, передає УНН із посиланням на "Радіо Свобода".

"У російському краснодарі місцеві жителі перекрили вулицю, вимагаючи від влади відновити постачання електроенергії та води. В регіоні масові відключення через, як стверджується, обмеження подачі електроенергії з інших регіонів через спеку. Протестувальники скаржаться, що спершу їм вимикали електроенергію по одному разу на день, а тепер немає по 12-15 годин на добу. На мітингу затримали двох людей", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що масові відключення електроенергії відбуваються і в інших регіонах на півдні росії, на Північному Кавказі, а також в тимчасово окупованому Криму.

Все через майнінг криптовалют: путін знайшов "винних" у масштабному знеструмленні у рф17.07.24, 21:14

Нагадаємо

В тимчасово окупованих Керчі, Феодосії та Саках у Криму через пошкодження магістральних мереж частина абонентів залишилися без води.

Популярні

Новини по темі