ukenru
u-rf-zaareshtuvaly-zastupnyka-ministra-oborony-cherez-khabarnytstvo

У рф заарештували заступника міністра оборони через хабарництво

 • 17024 переглядiв

Заступнику міністра оборони рф тимуру іванову, заарештованому в росії за отримання хабара в особливо великих розмірах, загрожує до 15 років позбавлення волі.

басманний районний суд москви відправив до СІЗО до 23 червня заступника міністра оборони тимура іванова, за обвинуваченням в отриманні хабара в особливо великому розмірі. За цією статтею йому загрожує до 15 років позбавлення волі. Про це повідомляє Радіо Свобода, пише УНН.

Деталі

Зазначається, співробітники фсб затримали Іванова напередодні увечері та доставили до слідчого комітету. Слідство вважає, що заступник міністра оборони вступив у "злочинну змову з третіми особами", йдеться в повідомленні об'єднаної пресслужба судів. Разом з Івановим було затримано кількох людей, яких слідчі вважають причетними до передачі грошей "складним ланцюжком посередників".

Одному з них - сергію бородіну - також висунуто звинувачення у справі про отримання хабара заступником міністра оборони росії тимуром івановим. бородіна заарештовано на два місяці. Повідомляється, що бородін товаришував з івановим та, за версією слідства, брав участь у діяльності злочинної групи.

24.04.24, 11:30 • [views_0]

Кримінальна справа проти іванова пов'язана з проведенням підрядних та субпідрядних робіт для потреб міноборони рф. Матеріали справи ґрунтуються на свідченнях свідків та на підсумках оперативних заходів. Як повідомляють росЗМІ, заступник міністра оборони тривалий час перебував у оперативній розробці. За його словами, супровід кримінальної справи веде військова контррозвідка фсб.

тимур іванов займається питаннями житлового забезпечення військ, будівництвом і капремонтом об'єктів міністерства та військовою іпотекою. Також він займався питаннями будівництва головного храму збройних сил.

Заступник міністра оборони перебуває під санкціями США, Євросоюзу, Великої Британії та Канади.

24.04.24, 11:28 • [views_0]