u-radi-posilyat-karantinni-obmezhennya-nescheplenim-khochut-obmezhiti-dostup

У Раді посилять карантинні обмеження: нещепленим хочуть обмежити доступ

 • 15941 переглядiв

КИЇВ. 13 жовтня. УНН. Комітет Верховної Ради з питань здоров’я нації, медичної допомоги, та медичного страхування під час засідання підтримав проект постанови № 6154 про додаткові заходи протидії поширенню COVID-19, якими передбачається посилення карантинних обмежень у приміщеннях Верховної Ради, передає кореспондент УНН.

Цитата

“Профільний комітет рекомендував включити проект постанови № 6154 до порядку денного 6-ї сесії Верховної Ради України 9 скликання, та за результатами розгляду у першому читанні прийняти її за основу та в цілому”, - заявив голова комітету Михайло Радуцький.

Деталі

Проектом постанови передбачається:

- на період дії карантину COVID-19 встановити, що допуск у приміщення адміністративних будівель Верховної Ради народних депутатів, працівників Апарату, та інших відвідувачів, а також ЗМІ здійснюється виключно за наявності:
- документа, що підтверджує отримання вакцинації від COVID-19 (однією чи кількома дозами вакцин);
- негативного ПЛР (72 години) або антиген тесту (48 годин);
довідки про одужання особи від COVID-19 (якщо особа перехворіла не більше як за 6 місяців до пред’явлення документа).

Додамо

Раніше УНН інформував, що у Верховній Раді планують посилити карантинні обмеження у зв’язку з погіршенням ситуації з коронавірусною хворобою. Можливість підписати постанову відкрита до 16:00 п’ятниці (8 жовтня).

Тим часом, в Україні зафіксовано вже 2,57 млн випадків коронавірусної хвороби COVID-19, приріст за добу, 12 жовтня, - 16,3 тисячі, лише трохи менше, ніж осінній антирекорд, встановлений минулого тижня. Госпіталізовано за добу при цьому 4,9 тисячі осіб, більше ніж подвоєння проти показника днем раніше.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Львів з 18 жовтня посилює карантин: що зміниться

     • 20373 переглядiв