ukenru
u-polshchi-znaishly-chotyry-trupy-pravookhorontsi-pidozriuiut-u-vbyvstvi-ukraintsia-zmi

У Польщі знайшли чотири трупи, правоохоронці підозрюють у вбивстві українця - ЗМІ

 • 48139 переглядiв

Польські поліцейські затримали українця, якого підозрюють у вбивстві чотирьох чоловіків у дільниці Варшави Воля.

У варшавському районі Воля у Польщі у багатоповерхівці виявили тіла кількох людей. Обвинувачення планують висунути українцеві. Про це повідомляє радіо RMF FM пише УНН.

Деталі

Зазначається, що у варшавському багатоквартирному будинку виявили трупи чотирьох людей, у причетності до вбивства підозрюють одразу сімох осіб, яких уже затримали, але обвинувачення планують висунути чоловікові українського походження.

RMF FM отримало інформацію, що саме українець у Польщі скоював злочини протягом тривалого часу, а трупи переховував у багатоповерхівці. У цьому ж приміщенні розташований притулок для бездомних.

Журналісти повідомляють, що поки слідчим не вдалось з’ясувати причину та мотиви таких вбивств. Але річ може йти про конфлікти між польськими та українськими безхатченками.

Доповнення

Поліцейські почали знаходити тіла у неділю, 7 квітня. Вбивця закопав двох жертв у дворі, одне тіло сховав на горищі, а інше в порожній квартирі. Поліція опитала сімох свідків, після чого затримала українця, підозрюваного у вбивствах.

Поліція Варшави затримала сімох осіб. Саме їх свідчення лягли в основу обвинувачення українця у скоєних вбивствах. Всі затримані проходитимуть у справі як свідки.

Нагадаємо

Трирічна українська дитина була знайдена мертвою в будинку у Вежбінку, Польща, влада з'ясовує причину смерті.