ukenru
u-noviy-zelandiyi-originalno-obiyshli-zaboronu-na-rozpivannya-spirtnogo

У Новій Зеландії оригінально обійшли заборону на розпивання спиртного

 • 10290 переглядiв

КИЇВ. 2 січня. УНН. Компанія молодих людей з новозеландського міста Коромандел придумала спосіб, як обійти заборону на розпивання алкогольних напоїв в громадських місцях у новорічні свята. Про це повідомляє Twitter новозеландського порталу Stuff, передає УНН.

C метою не потрапити під заборону, компанія новозеландців спорудила штучний острів з піску в гирлі річки Тайруа. Під час відливу на острів встановили стіл і лавку, а коли почався приплив, молоді люди стали відзначати там Новий рік.

Вони підкреслили, що заборона про розпивання спиртного в громадських місцях на них не поширюється, оскільки вони перебувають у міжнародних водах.

У поліції прокоментували винахідливість молодих людей.

"Це креативне мислення. Якби я знав про них, я б, можливо, до них приєднався", - заявив головний інспектор поліції східної частини регіону Ваїкато Джона Келлі.

Нагадаємо, як повідомляв УНН, у столиці заборона на продаж алкоголю вночі на практиці не працює, оскільки таке рішення київської влади відразу кілька судів визнали незаконним.

Також нагадаємо, що алкоголь в Україні напередодні новорічних свят не подорожчав. Навпаки, виробники спиртного сьогодні пропонують своїм клієнтам знижки і вигідні акції.

Українські Національні Новини

Новини Світу