u-nimechchyni-rozkryly-vbyvstvo-kosmetoloha-z-ukrainy-politsiia-za-try-roky-pereviryla-na-dnk-maizhe-100-osib

У Німеччині розкрили вбивство косметолога з України: поліція за три роки перевірила на ДНК майже 100 осіб

 • 25446 переглядiв

Через 3 роки німецька поліція розкрила вбивство українського косметолога Оксани Ромберг, провівши аналіз ДНК її знайомих, що призвело до арешту 53-річного чоловіка, який забив її до смерті і пограбував.

У Німеччині поліція через три роки розкрила вбивство косметолога з України. Як пише Bild, правоохоронці перевірили на ДНК майже 100 осіб, передає УНН.

Деталі

За даними ЗМІ, Оксана Ромберг народилася у Києві, а потім переїхала до Німеччини. Там вона стала відомим косметологом, а 2011 року відкрила свій салон. Вона працювала з багатьма німецькими зірками. 1 квітня 2021 року українку знайшли мертвою у власній квартирі на вулиці Курфюрстендам на заході Берліна. Їй було 50 років. Днями поліція заарештувала 53-річного чоловіка за підозрою у вбивстві.

З'ясувалося, що злочинець не лише до смерті побив жінку, а й поглумився над нею за допомогою невеликого каміння. На одному з них поліція виявила сліди ДНК злочинця.

За інформацією BILD, поліція склала список усіх знайомих Ромберг і почала поступово запрошувати їх на ДНК-тест. Заарештований був 91-м у цьому списку. Раніше він не перебував на обліку поліції та не скоїв злочинів. Він допомагав Ромберг по квартирі і, мабуть, убив її, щоб пограбувати.

Популярні

Новини по темі