u-nebi-nad-ukrainoiu-zbyly-17-shakhediv-ta-8-rozviduvalnykh-droniv

У небі над Україною збили 17 "шахедів" та 8 розвідувальних дронів

 • 28265 переглядiв

В результаті протиповітряного бою збито 17 ворожих БпЛА. Більшість – на Одещині.

У ніч на 24 липня сили протиповітряної оборони знищили 17 із 23 ударних БпЛА типу "Shahed", випущених росією по території України. Також за добу було знищено щонайменше 8 розвідувальних безпілотних літальних апаратів противника. Про це повідомив командувач Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Микола Олещук, передає УНН

Деталі

Як повідомлється, у ніч на 24 липня 2024 року російські окупанти завдали удару по Харківщині балістичною ракетою "Іскандер-М" та ракетою, тип якої встановлюється (із Бєлгородської обл. – рф.). Також ворог атакував південь країни ударними БпЛА типу "Shahed" із Приморсько-Ахтарська – рф. та окупованого Криму.

 "Усього радіотехнічними військами виявлено та здійснено супровід 23 ударних БпЛА противника. Відбивали повітряний напад підрозділи мобільних вогневих груп Сил оборони України, зенітні ракетні підрозділи та РЕБ Повітряних Сил. В результаті протиповітряного бою збито 17 ворожих БпЛА. Більшість – на Одещині", - заявив Олещук.

Також протягом минулої доби та поточної доби Силами оборони України на різних напрямках знищено щонайменше 8 розвідувальних безпілотних літальних апаратів противника: 4 – "Zala", 2 – "Supercam", 2 – "Орлан-10".

росіяни вдарили по Харківщині: травмовано двох цивільних, зафіксовані руйнування та пожежі24.07.24, 08:00

Популярні

Новини по темі

ЗСУ: За добу окупанти втратили 1140 військових та 14 танків

 • 29645 переглядiв