u-mzs-rekomenduiut-ukraintsiam-utrymatysia-vid-poizdok-do-izrailiu-ta-livanu

У МЗС рекомендують українцям утриматися від поїздок до Ізраїлю та Лівану

 • 40658 переглядiв

МЗС України оновило рекомендації щодо перебування громадян в Ізраїлі та Лівані через погіршення безпекової ситуації. Громадянам рекомендується утриматися від поїздок до цих країн до стабілізації обстановки.

Міністерство закордонних справ України наполегливо рекомендує утриматися від будь-яких поїздок до Ізраїль та Лівану. Про це йдеться у повідомленні консульської представниці МЗС Вікторії Ші у зв’язку з загостренням безпекової ситуації у близькосхідному регіоні, передає УНН.

У зв’язку з погіршенням безпекової ситуації на Близькому Сході, МЗС оновило рекомендації щодо перебування громадян України на території Ізраїлю та Лівану.

"МЗС рекомендує громадянам утриматися від будь-яких поїздок до Ізраїлю до стабілізації обстановки. Тих, хто вже перебуває в Ізраїлі, закликаємо дотримуватися оновлених рекомендацій, опублікованих на сайті МЗС. Окремо рекомендуємо утриматися від поїздок до територій, що межують з ліванським та сирійським кордоном; територій, що межують із Сектором Гази; територій Західного берегу річки Йордан", - йдеться у повідомленні.

Крім того, МЗС наполегливо рекомендує утриматися від будь-яких поїздок до Лівану до стабілізації безпекової ситуації, а тим громадянам України, які перебувають в цій країні, – залишити її територію.

США готуються до відбиття іранської атаки на Ізраїль в найближчі кілька днів - ЗМІ02.08.24, 17:35

Раніше

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що Вашингтон прагне зменшити напруження на Близькому Сході, проте у випадку нападу Ірану на Ізраїль, США готові стати на захисту Єрусалиму.

Популярні

Новини по темі

Офіційно: Артем Довбик гравець римської “Роми”

 • 12106 переглядiв