u-mikolayevi-tretiy-den-ydut-obshuki

У Миколаєві третій день йдуть обшуки

 • 9496 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. Сьогодні, 20 лютого, Слідчими Слідчого управління ГУНП в Миколаївській області спільно зі співробітниками Управління захисту економіки та під процесуальним керівництвом обласної прокуратури в рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 191 КК України за фактом привласнення та розтрати майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем посадовцями Миколаївської міськради, проводяться обшуки у миколаївських навчальних закладах та комунальних і приватних підприємствах. Про це УНН повідомили у прес-службі поліції області. 

У слідства є підстави вважати, що службові особи кількох підприємств, діючи за попередньою змовою зі службовими особами Комунального виробничого підприємства з метою заволодіння коштами з місцевого бюджету на загальну суму щонайменше понад 7 мільйонів гривень постачають на адреси навчальних закладів міста Миколаєва продукцію невідповідної якості, вартість якої значно нижче заявленої в актах виконаних робіт за умовами договорів, укладених з Управлінням освіти Миколаївської міської ради.

Тривають слідчі дії. Більш детальна інформація буде оприлюднена після проведення слідчих дій.

Нагадаємо, вчора у Миколаївському облтепленерго проводили обшуки. А позавчора обшуки проводили у Департаменті енергоефективності Миколаївської міської ради. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Іран збільшує свої запаси урану – МАГАТЕ

     • 59569 переглядiв

    На Сумщині пролунало 89 вибухів

     • 70590 переглядiв

    Байден вшанував загиблих солдатів США на День пам'яті

     • 93152 переглядiв

    Новини по темі

    У Миколаєві третій день йдуть обшуки

     • 9496 переглядiв

    Українцю у посилці з США хотіли передати 14 iPhone

     • 6734 переглядiв