u-lvovi-v-riznykh-raionakh-vynykly-pozhezhi-cherez-vluchannia-blyskavok

У Львові в різних районах виникли пожежі через влучання блискавок

 • 19338 переглядiв

Через грозу 14 липня у Львові сталися перебої з електропостачанням та численні пожежі, спричинені ударами блискавок у різних частинах міста, в тому числі в житлових будинках, покинутій споруді та будинку в Рудному.

У Львові внаслідок грози ввечері 14 липня виникли проблеми з енергопостачанням, а також сталося кілька пожеж в різних районах міста. Про це повідомляє перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко, передає УНН.

Деталі

Так, на вулиці Кобилиці закоротило провід, що йде від церкви до будинків. ДСНС, Львівобленерго та аварійна служба працюють на місці події.

Внаслідок замикання повітряної лінії електропостачання без світла тимчасово залишились будинки приватного сектору та будинки двоповерхової забудови довкола вулиці Кобилиці

Також на межі міста на вулиці Трускавецькій блискавка потрапила в закинуту будівлю площею 16 м2 і почалася пожежа. Ще одна пожежа зафіксована на вулиці Вашингтона – на балконі житлового будинку на третьому поверсі. Окрім того, загорівся будинок в Рудному.

"Також аварійні бригади перевіряють інформацію про загорання в межах вулиці Городоцької – в Залізничному районі. Фіксуємо перепад напруги через грозу", – додав Андрій Москаленко.

У випадку, якщо ви бачите наслідки негоди, слід телефонувати на "Гарячу лінію міста" 15-80. Також у Львові за дорученням міського голови Львова Андрія Садового працює оперативний штаб.

У Львові через сильну грозу згоріла підстанція14.07.24, 22:50

Популярні

Новини по темі

У Львові через сильну грозу згоріла підстанція

 • 19608 переглядiв

Меланія Трамп відреагувала на замах на Дональда Трампа

 • 43471 переглядiв

Ворог вдарив з авіації по селу Богуславка на Харківщині

 • 49275 переглядiв