u-kyivskii-oblasti-na-boieprypasi-pidirvavsia-traktor

У Київській області на боєприпасі підірвався трактор

 • 27458 переглядiв

У Баришівській громаді Київської області трактор наїхав на ручну гранату РГО під час косіння трави. Водій не постраждав, але техніка зазнала механічних ушкоджень. Поліція відкрила кримінальне провадження.

В Баришівській громаді на Київщині, сільськогосподарська техніка підірвалася на вибухівці. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Київській області, пише УНН.

Днями, близько 16:30 години до поліції надійшло повідомлення проте, що стався підрив сільськогосподарської техніки на невідомому вибуховому пристрої на території Баришівської громади,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

На місці правоохоронці встановили, що водій трактора під час виконання робіт з косіння трави, здійснив наїзд на ручну уламкову гранату, яка вибухнула. Також з місця події вибухотехніки вилучили частину корпусу ручної уламкової оборонної гранати РГО. На щастя, чоловік не постраждав, а трактор зазнав механічних ушкоджень.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 196 Кримінального кодексу України.

Поліція вкотре закликає громадян та аграріїв: будьте уважними під час виконання польових робіт, уникайте лісових доріг та стежок. У разі виявлення підозрілих предметів телефонуйте "102".

Чоловік підірвався на міні у власному дворі в Харківській області03.08.24, 03:48

Популярні

Новини по темі

У Київській області на боєприпасі підірвався трактор

 • 27458 переглядiв