ukenru
u-kyievi-z-mirkuvan-bezpeky-ne-planuiut-vidkryvaty-pliazhnyi-sezon-kmda

У Києві з міркувань безпеки не планують відкривати пляжний сезон - КМДА

 • 21356 переглядiв

Київська влада вирішила не відкривати пляжний сезон і порадила громадянам уникати пляжів і зон відпочинку з міркувань безпеки.

У столиці не планують відкривати пляжний сезон, містянам рекомендують утриматися від відвідування пляжів з міркувань безпеки. Про це повідомляє пресслужба КМДА, пише УНН.

Деталі

Зазначається, що відповідне рішення ухвалила Постійна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА.

Містянам радять утриматися від відвідування пляжів і зон відпочинку, щоб уникнути масового скупчення людей. Оскільки це ускладнить доступ до укриттів і сховищ під час повітряної тривоги,

- йдеться у повідомленні.

Водночас фахівці виконуватимуть сезонні роботи, необхідні для підтримки порядку та санітарних норм на пляжах і зонах відпочинку.

Нагадаємо

Рішенням Комісії ТЕБ в Україні вирішили продовжити заборону на масовий відпочинок на водоймах у 7 областях - Донецькій, Дніпропетровській, Запорізькій, Одеській, Миколаївській, Харківській та Херсонській.

В цілому ж, серед іншого, обласним та Київській міській військовим (державним) адміністраціям рекомендовано визначити місця масового відпочинку населення на водних об’єктах та зобов’язати керівників таких місць обладнати їх відповідно до Правил охорони життя людей на водних об’єктах України.

18.04.24, 16:48 • [views_0]