u-kremenchutsi-na-elektropidstantsii-vyiavyly-tilo-cholovika

У Кременчуці на електропідстанції виявили тіло чоловіка

 • 10974 переглядiв

На електропідстанції в Кременчуці знайдено мертвим місцевого жителя. Поліція розпочала розслідування, попередньо вважаючи, що чоловіка вразило струмом.

У Кременчуці у Полтавській області в приміщенні електропідстанції виявили мертвого чоловіка, поліція розпочала розслідування, повідомили у ГУНП в області у середу, пише УНН.

Деталі

Про виявлення тіла невідомого чоловіка в приміщенні електропідстанції в місті Кременчуці 30 липня близько 14:00 до поліції повідомили працівники місцевого підприємства. 

Поліція встановила особу померлого. Ним виявився місцевий чоловік 1994 року народження.

"За попередньою інформацією слідства, чоловіка, який потрапив у приміщення електропідстанції, ймовірно, смертельно вразило струмом. Його тіло направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті", - повідомили у поліції.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Причини та обставини події з’ясовує слідство.

Через знеструмлення і пожежу на підстанціях були перебої зі світлом у кількох областях, відключень не планують - Міненерго31.07.24, 10:42

Популярні

Новини по темі