ukenru
u-komiteti-vr-z-natsbezpeki-rozpovili-za-scho-khochut-viklyuchiti-zi-svogo-skladu-s-lovochkina

У Комітеті ВР з нацбезпеки розповіли, за що хочуть виключити зі свого складу С.Льовочкіна

 • 18035 переглядiв

КИЇВ. 19 січня. УНН. Народні депутати сьогодні зареєструють у Верховній Раді постанову про виключення народного депутата Сергія Льовочкіна з персонального складу Комітету з питань національної безпеки і оборони. Про це у ексклюзивному коментарі УНН заявив народний депутат Іван Вінник.

“Льовочкіна (постанову про виключення з персонального складу Комітету з питань нацбезпеки і оборони — ред.) зараз вносимо до ВР”, — сказав І.Вінник.

Він уточнив, що постанова про виключення С.Льовочкіна зі складу Комітету буде аналогічна постанові про виключення Надії Савченко, але матиме іншу аргументацію.

“Якщо по Савченко аргументація — це дії, які вона зараз вчиняє, зокрема шкода Україні, то Льовочкін — це більше дії, які він вчинив на початку російської агресії, заперечення його територіальній цілісності в контексті окупації півострова кримськотатарського”, — сказав І.Вінник.

На його думку, дії С.Льовочкіна на початку російської агресії викликають питання.

"Це не може характеризувати його як людину, яка безпосередньо має зараз опікуватися національною безпекою", - пояснив І.Винник.

Він не виключив, що питання виключення С.Льовочкіна з персонального складу Комітету з питань нацбезпеки і оборони буде розглянуто сьогодні на його засіданні. При цьому, за його словами, наразі вивчається питання необхідності виключення зі складу комітету В.Богуслаєва.

Як повідомляв УНН, Комітет з питань нацбезпеки і оборони 19 січня розгляне питання виключення зі свого складу С.Льовочкіна і В.Богуслаєва.

Українські Національні Новини

Політика