u-knr-zavantazhili-chergoviy-litak-iz-zasobami-medichnogo-zakhistu-dlya-ukrayini

У КНР завантажили черговий літак із засобами медичного захисту для України

 • 12529 переглядiв

КИЇВ. 2 квітня. УНН. У Китаї завершено завантаження чергового літака з товарами медичного призначення для України. Про це повідомляє посольство України в Китайській Народній Республіці, передає УНН.

"Сьогодні, 2 квітня, в міжнародному аеропорту м. Сямень (провінція Фуцзянь) завершено завантаження чергового літака з товарами медичного призначення для України. На борт повітряного судна завантажено близько 109 м3 засобів медичного захисту для громадян України", - повідомили у посольстві.

Зазначається, що рейс здійснюється в рамках повітряного мосту між Україною та Китаєм, налагодженого з метою максимально оперативного постачання в країну найнеобхідніших медичних товарів для протидії поширенню COVID-19.

Наразі з владою КНР узгоджуються питання підготовки ще кількох бортів з аналогічною місією, додали в посольстві.

Як повідомляв УНН, цього тижня у Міжнародний аеропорт “Бориспіль” (Київ) прибув літак, який доправив з Китаю в Україну ще 100 тис. високоточних ПЛР-тестів для виявлення коронавірусу, 40 тис. окулярів багаторазового використання, медичні маски та обладнання для апаратів штучної вентиляції легень (ШВЛ).

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Ціна російської нафти Urals впала до 10,5 доларів за барель

     • 20992 переглядiв

    На порталі "Дія" стали доступними послуги для ФОПів

     • 18354 переглядiв