u-khersoni-voroh-atakuvav-dronom-khloptsia-na-zupyntsi-i-poranyv-shche-dvokh-liudei-v-oblasti-ye-zahybla

У Херсоні ворог атакував дроном хлопця на зупинці і поранив ще двох людей, в області є загибла

 • 15560 переглядiв

Окупанти атакували Херсон та область, поранивши двох і забравши життя однієї людини.

Херсон з ранку під ударом російських військ, у квартирі постраждала жінка, а біля будинку - чоловік, хлопець отримав поранення на зупинці через ворожу атаку дроном, в області загинула жінка, повідомили у Херсонській ОВА та голова ОВА Олександр Прокудін у четвер, пише УНН.

Деталі

"З самого ранку російська армія б'є по Херсону", - повідомили в ОВА у Telegram.

Херсон частково без світла через удар рф по інфраструктурі22.08.24, 08:53

"Окупанти атакували з безпілотника хлопця, який стояв на зупинці у Херсоні. Бригада "швидкої" доставила до лікарні 19-річного херсонця, який дістав вибухову травму та уламкове поранення грудної клітини", - зазначили в ОВА, додавши, що постраждалий - під наглядом лікарів, отримує необхідну медичну допомогу.

Внаслідок обстрілу Корабельного району міста, за повідомленням, постраждала 76-річна жінка, яка перебувала у квартирі. У неї – вибухова травма, контузія та уламкове поранення стегна. Її доставили до лікарні для надання меддопомоги.

Також, як вказано, через російський обстріл Корабельного району Херсона поранено ще одного чоловіка. Бригада "екстренки" доставили до лікарні 39-річного чоловіка, який потрапив під ворожий обстріл біля підʼїзду будинку. Він дістав вибухову травму, контузію та уламкове поранення черева, повідомили в ОВА.

В області через російський обстріл села Томарине загинула місцева жителька. Під ворожий удар потрапила 87-річна жінка. Вона дістала поранення, несумісні з життям, повідомив у Telegram голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

На Херсонщині через атаки рф за добу загинула людина, 18 поранених22.08.24, 08:20

Юлія Шрамко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Курс валют на 22 серпня: НБУ зміцнив гривню

     • 20195 переглядiв