u-gpu-povidomili-khto-ymovirno-keruvatime-rozsliduvannyam-velikoyi-spravi-v-yanukovicha

У ГПУ повідомили, хто ймовірно керуватиме розслідуванням "великої справи В.Януковича"

 • 8485 переглядiв

КИЇВ. 24 жовтня. УНН. Керівник Департаменту спеціальних розслідувань ГПУ Сергій Горбатюк повідомив, що на посаду керівника новоствореного Управління з розслідування злочинів, вчинених злочинними організаціями пропонується кандидатура його заступника. Про це він сказав у коментарі УНН.

"Кандидатура пропонується Генеральним прокурором мого заступника, який був призначений після того, як було створено Департамент (спеціальних розслідувань – ред.), проти чого я висловлював Генеральному прокурору (свої зауваження – ред.), однак він зробив по своєму", - сказав він.

Нагадаємо, у ГПУ повідомили, що з метою удосконалення організації роботи Генеральної прокуратури реорганізовано Департамент спеціальних розслідувань ГПУ.

Зокрема, створили Управління з розслідування злочинів, вчинених злочинними організаціями, які й будуть розслідувати "Велику кримінальну справу" стосовно В.Януковича та його найближчого оточення.

Також у відомстві додали, що С.Горбатюк і надалі залишається керівником Департаменту спеціальних розслідувань, до складу якого входять 56 співробітників. За цим Департаментом залишається розслідування та передача до суду справ по Майдану.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Іран збільшує свої запаси урану – МАГАТЕ

     • 57233 переглядiв

    На Сумщині пролунало 89 вибухів

     • 68341 переглядiв

    Байден вшанував загиблих солдатів США на День пам'яті

     • 91783 переглядiв

    Новини по темі

    Есмінець США з системою ПРО увійшов у Чорне море

     • 9628 переглядiв

    С.Горбатюк не планує йти з ГПУ, але наразі взяв лікарняний

     • 21051 переглядiв

    С.Горбатюк розповів, чому у нього забрали справу В.Януковича

     • 19328 переглядiв