u-derzhdepi-ssha-vizyt-premiera-indii-modi-do-ukrainy-nazvaly-duzhe-vazhlyvym

У Держдепі США візит прем’єра Індії Моді до України назвали дуже важливим

 • 51496 переглядiв

Держдеп США назвав візит Моді до України дуже важливим, особливо в час російської агресії. Заступник держсекретаря підкреслив необхідність захисту міжнародного порядку та подякував Індії за позицію щодо миру.

Заступник держсекретаря США Річард Верма назвав візит прем’єр-міністра Індії Нарендри Моді до України дуже важливим, особливо в час, коли Росія намагається дестабілізувати глобальний порядок. Про це він заявив під час розмови у Центрі соціального та економічного прогресу CSEP, передає Голос Америки, пише УНН.

Деталі

Дипломат зазначив, що вкрай важливо "захистити та зберегти" цей міжнародний порядок.

Світова спільнота мусить протистояти подібним атакам і вторгненням, нападам на цивільне населення, вбивствам дітей у лікарнях,

- заявив Верма, коментуючи повномасштабне вторгнення рф в Україну.

Посадовець Держдепу додав, що розуміє довготривалі відносини Індії з росією та певні зобов’язання Індії. Але водночас він наголосив, що вдячний главі індійського уряду позицією, яку той висловив заявою "зараз не час для війни, а час для миру".

Аналізуючи стосунки Індії та США, Верма додав, що країни повинні бути разом і в добрі часи, і у важкі. Зараз, за словами Верми, для людства настали саме важкі часи, оскільки в окремих частинах світу зростає авторитаризм.

Нагадаємо

23 серпня, у День Державного прапора України, відбудеться перший в історії офіційний візит Прем'єр-міністра Індії Нарендри Моді. Заплановані переговори з Президентом Зеленським та підписання двосторонніх документів.

Прем'єр Індії Моді прибув до Польщі з дводенним візитом22.08.24, 00:14

Ольга Розгон

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Дія.Підпис: як з першого разу успішно пройти перевірку

     • 17199 переглядiв

    Війська рф з півночі запустили ударні дрони по Україні

     • 23733 переглядiв

    Прем'єр Індії Моді прибув до Польщі з дводенним візитом

     • 17364 переглядiв