u-chernivtsiakh-mikroavtobus-zitknuvsia-z-evakuatorom-postrazhdaly-11-liudei-u-tomu-chysli-2-ditei

У Чернівцях мікроавтобус зіткнувся з евакуатором: постраждали 11 людей, у тому числі 2 дітей

 • 11565 переглядiв

У Чернівцях мікроавтобус зіткнувся з евакуатором, в результаті чого постраждали 11 осіб, включаючи водія і 10 пасажирів, двоє з яких - діти у віці 9 і 12 років.

У Чернівцях зіткнувся мікроавтобус з евакуатором, в аварії травмувалися 11 людей, у тому числі двоє дітей, повідомили у ГУНП в області у середу, пише УНН.

Унаслідок зіткнення автомобіля Volkswagen Transporter з евакуатором Mercedes-Benz, тілесні ушкодження отримали водій та 10 пасажирів мікроавтобуса

- повідомили у поліції.

Деталі

Дорожньо-транспортна пригода сталася увечері 9 липня на перехресті вулиць Галицький Шлях та Коломийська у Чернівцях.

"Попередньо правоохоронці з’ясували, що 69-річний водій автомобіля Volkswagen Transporter, рухаючись по вулиці Галицький Шлях у Чернівцях, зіткнувся з евакуатором Mercedes-Benz, під керуванням 62-річного жителя Тернопільської області, котрий виїжджав з вулиці Коломийської", - розповіли у поліції.

Унаслідок аварії, як повідомляється, водій та 10 пасажирів мікроавтобуса, серед яких двоє дітей 9 та 12 років, отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Лікарі швидкої медичної допомоги госпіталізували потерпілих до лікарні для надання необхідної допомоги.

Водія іншого транспортного засобу та ще двох громадян медики оглянули і надали допомогу без госпіталізації.

Відомості про автопригоду  внесли до ЄРДР за ознаками ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

З початку року понад 800 українців загинуло у ДТП: що ставало найчастішою причиною аварій28.05.24, 11:24

Юлія Шрамко

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі