tspd-pri-rnbo-oprilyudniv-dobirku-novikh-feykiv-ta-manipulyatsiy-vid-rosiyi-27

ЦПД при РНБО оприлюднив добірку нових фейків та маніпуляцій від росії

 • 102558 переглядiв

КИЇВ. 9 липня. УНН. Експерти Центру протидії дезінформації при РНБО України зібрали добірку фейків, маніпуляцій та дезінформаційних вкидів, що ворог продукував протягом 8 липня, передає УНН.

Деталі

Список фейків, маніпуляцій та дезінформації:

· Глава МЗС рф с.лавров заявив: "росія готова до переговорів з українськими та турецькими колегами щодо [експорту] українського зерна, водночас Захід намагається штучно блокувати постачання російського зерна на світові продовольчі ринки…". Це - дезінформація!

· Колаборант-"керівник" тимчасово окупованих територій Харківської області в.ганчев повідомив, що "для забезпечення громадського порядку та державної безпеки ним було підписано указ про запровадження воєнного стану на [окупованих] територіях регіону". Це - маніпуляція!

· В МО рф заявили: "за вказівкою західних кураторів Києвом віддано наказ здійснити каральні рейди в Миколаєві з метою публічної розправи над проросійськи налаштованими громадянами. Для цього до Миколаєва прибули співробітники СБУ та до 500 бойовиків нацбату "Цунамі", спеціально підготовлених до проведення подібних акцій залякування". Це - фейк!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські пропагандисти розганяють фейк про "знищення" HIMARS: але системи і далі б'ють по рашистах

 

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    ЗСУ відбили штурм окупантів на Вуглегірську ТЕС

     • 105220 переглядiв