tsentr-protydii-dezinformatsii-poperedzhaie-pro-posylennia-rosiiskoi-propahandy

Центр протидії дезінформації попереджає про посилення російської пропаганди

 • 53598 переглядiв

РНБО повідомляє про активізацію російської інформаційної кампанії перед опалювальним сезоном. Ворог поширює фейки про "чорну зиму" та провал підготовки до зими, щоб посіяти паніку серед українців.

Центр протидії дезінформації при РНБО попереджає про посилення російської інформаційної кампанії. Про це повідомляє Міністерство енергетики України, передає УНН.

Деталі

Центр протидії дезінформації при РНБО України повідомляє про активізацію російської інформаційної кампанії, спрямованої на залякування українців перед опалювальним сезоном.

Один із головних наративів, що розповсюджується агресором, стосується так званої "чорної зими". За версією ворога, підготовка до зимового періоду нібито буде повністю провалена, що призведе до катастрофічних наслідків для населення України.

Пропагандисти продукують численні фейки та дезінформаційні матеріали, спрямовані на дестабілізацію суспільно-політичної ситуації в країні. Ці маніпуляції мають на меті посіяти паніку та невпевненість серед українців.

росія намагається залякати українців: Центр протидії дезінформації пояснив заяви москви про підрив Київської ГЕС12.07.24, 17:22

Популярні

Новини по темі

Лісова пожежа в Канаді: евакуйовано 25 000 осіб

 • 11888 переглядiв

На Херсонщині чоловік отримав важкі травми через атаку БпЛА

 • 23728 переглядiв

У Києві спалили медичний евакуаційний автомобіль

 • 19635 переглядiв