tsakhal-zaiavyv-pro-likvidatsiiu-ministra-ekonomiky-khamas-u-sektori-hazy

ЦАХАЛ заявив про ліквідацію міністра економіки ХАМАС у секторі Гази

 • 11105 переглядiв

Армія оборони Ізраїлю повідомила про ліквідацію Абеда Аль-Зері, міністра економіки ХАМАС у Газі. Він відповідав за розширення військових можливостей ХАМАС та контроль над гуманітарною допомогою в секторі.

Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) повідомила у понеділок про ліквідацію міністра економіки ХАМАС у секторі Гази Абеда Аль-Зері, пише УНН.

Деталі

"Учора (неділя) за вказівкою розвідки Армії оборони Ізраїлю ліквідували Абеда Аль-Зері, терористичного оперативника у виробничому відділі військового крила ХАМАС, який також обіймав посаду міністра економіки ХАМАС у секторі Гази", - повідомили у ЦАХАЛ.

Там вказали, що виробничий відділ займається "розширенням можливостей ХАМАС у галузі озброєнь, зокрема шляхом обміну інформацією з іншими терористичними організаціями по всьому Близькому Сходу".

"Аль-Зері грав важливу роль у керівництві зусиллями ХАМАС із захоплення контролю над гуманітарною допомогою, що надходить у сектор Гази, та в управлінні контрольованими ХАМАС ринками. Крім того, він відповідав за розподіл палива, газу та засобів для терористичних цілей", - зазначили у ЦАХАЛ.

Іран заарештував десятки людей у ​​пошуках підозрюваних у вбивстві лідера ХАМАС - NYT03.08.24, 15:42

Популярні

Новини по темі

Ботсвана приєдналася до комюніке Саміту миру - Зеленський

 • 18873 переглядiв

У Маріуполі горіла військова база окупантів - міськрада

 • 29002 переглядiв

У Києві ускладнено рух на Лобановського: що відомо

 • 20486 переглядiв