try-misiatsi-pidsypav-otrutu-67-richnoho-cholovika-zatrymaly-za-zukhvale-vbyvstvo-u-kyievi-zarady-hroshei-ta-avto

Три місяці підсипав отруту: 67-річного чоловіка затримали за зухвале вбивство у Києві

 • 22890 переглядiв

Затримано чоловіка, який підозрюється у тому, що труїв свою співмешканку у Києві протягом 3 місяців, щоб заволодіти її майном. Після смерті жінки чоловік, як вказує поліції, забрав її автомобіль та близько 20 000 доларів, йому загрожує довічне ув'язнення.

Затримано чоловіка, який підозрюється у тому, що труїв свою співмешканку у Києві протягом 3 місяців, щоб заволодіти її майном. Після смерті жінки чоловік забрав її автомобіль та близько 20 000 доларів, йому загрожує довічне ув'язнення, повідомили у ГУНП у Києві, пише УНН.

Деталі

Зухвале вбивство у столиці розкрили слідчі та оперативники Оболонського управління поліції спільно зі співробітниками карного розшуку столичного главку.

Чоловік прожив із жінкою близько 15 років, з яких останні три місяці труїв її хімічними речовинами, підсипаючи у їжу та напої. Після смерті жінки, зловмисник намагався привласнити її квартиру, а коли це йому не вдалось - забрав автомобіль загиблої та близько 20 000 доларів й переїхав до Волинської області

- повідомили у поліції Києва у соцмережах.

Вказано, що столичні правоохоронці затримали 67-річного чоловіка.

Під час обшуку у квартирі, як вказано, слідчі вилучили гроші, банківську карту потерпілої, її автомобіль Suzuki, документи та пластикову ємність із сипучою речовиною, яку скерували на експертизу.

Слідчий повідомив затриманому про підозру за вчинення умисного вбивства з корисливих мотивів та незаконне заволодіння транспортним засобом.

За клопотанням слідчих суд обрав фігуранту запобіжний захід у вигляді безальтернативного тримання під вартою, йому загрожує довічне позбавлення волі.

Знайдений мертвим голова профспілки автоперевізників Дніпра: за підозрою у вбивстві затримано двох чоловіків25.07.24, 16:30

Популярні

Новини по темі

США очікують активнішої участі Індії у справах України

 • 42612 переглядiв