ukenru
tretiy-osobi-v-ssha-visunuli-zvinuvachennya-u-spravi-pro-rosiyske-vtruchannya

Третій особі в США висунули звинувачення у справі про російське втручання

 • 10273 переглядiв

КИЇВ. 30 жовтня. УНН. У понеділок, 30 жовтня, незадовго після того, як екс-голова виборчої кампанії президента США Пол Манафорт здався федеральній владі, колишній радник кампанії Дональда Трампа Джордж Пападополус визнав себе винним у наданні неправдивих свідчень агентам ФБР, передає УНН з посиланням на ABC News.

"Джордж Пападопулос міста Чікаго, штат Іллінойс, визнав себе винним 5 жовтня 2017 р., у тому, що він зробив фальшиві заяви агентам ФБР, порушивши статтю 18 Кодексу США 1001. Справа була розкрита 30 жовтня 2017 року", - сказано в повідомленні.

В результаті Джордж Пападопулос стає вже третім зі списка чиновників, яким було пред’явлене звинувачення у рамках розслідування спец прокурора Роберта Мюллера про потенційну координацію між Росією та кампанією Д.Трампа.

Як повідомляв УНН, раніше в понеділок федеральній владі здались Колишній голова виборчої кампанії президента США Дональда Трампа, Пол Манафор та його колишній бізнес-партнер Рік Гейтс.

BREAKING: Former Trump campaign advisor George Papadopolous has pleaded guilty to making false statements to FBI agents. pic.twitter.com/VXZKTOmK8m

— ABC News (@ABC) 30 жовтня 2017 р.

Українські Національні Новини

Новини Світу