tramp-prybuv-do-miluoki-na-zizd-respublikanskoi-partii

Трамп прибув до Мілуокі на з'їзд Республіканської партії

 • 99580 переглядiв

Трамп прибув до Мілуокі на Національний з'їзд Республіканської партії, де його офіційно висунуть кандидатом у президенти, переживши замах, який посилив політичну напруженість.

Дональд Трамп прибув у неділю до Мілуокі, де цього тижня його офіційно висунуть кандидатом у президенти від Республіканської партії. У суботу Трамп пережив замах, який посилив і без того запеклий політичний поділ у США. Про це пише АР, передає УНН.

Деталі

Відповідно до більшості опитувань громадської думки, включаючи опитування Reuters/Ipsos, Трамп та Байден йдуть майже на рівних. Стрілянина в суботу кардинально змінила обговорення кампанії, яка була зосереджена на тому, чи має 81-річний Байден вийти з перегонів після його невпевненого виступу на дебатах 27 червня.

Трамп має отримати офіційне висування від своєї партії на Республіканській національній конвенції, який розпочнеться у Мілуокі, штат Вісконсін, у понеділок. ФБР на даний момент не має інформації про будь-яку загрозу конвенту або будь-кому з його учасників, тоді як Секретна служба заявила, що не передбачає змін у плані безпеки.

"Я збирався відкласти свою поїздку до Вісконсіну на Республіканський національний конвент на два дні, але щойно вирішив, що не можу дозволити "стрілку" чи потенційному вбивці вносити зміни до мого розкладу чи у щось ще", - написав Трамп у неділю.

У ході конвенції відбудуться виступи зірок Республіканської партії. Крім того, очікується, що Трамп озвучить ім'я свого кандидата на посаду віце-президента. Позиція партії з таких питань, як аборти, імміграція та економіка, теж стане предметом обговорення делегатів та гостей цього важливого форуму республіканців.

ФБР розкрило деталі замаху на Трампа15.07.24, 01:17

Популярні

Новини по темі

Трамп прибув до Мілуокі на з'їзд Республіканської партії

 • 99580 переглядiв

ФБР розслідує напад на Трампа як внутрішній тероризм

 • 111559 переглядiв

У Росії повідомили про відбиття атаки дронів на Крим

 • 111712 переглядiв

Reuters: Штаб Байдена шукає нову стратегію

 • 29005 переглядiв