ukenru
suspilniy-movnik-ukrayini-domovivsya-pro-translyatsiyu-olimpiyskikh-igor

Суспільний мовник України домовився про трансляцію Олімпійських ігор

 • 24655 переглядiв

КИЇВ. 3 січня. УНН. Медіакомпанія Discovery Communications та ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України" уклали угоду щодо трансляції зимової Олімпіади-2018 та літньої Олімпіади-2020. Про це УНН повідомляє з посиланням на заяву мовника.

"ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України" уклала субліцензійний договір з купівлі прав на трансляцію в Україні Зимових Олімпійських ігор-2018 і Літніх Олімпійських ігор-2020 з провідною глобальною медіакомпанією Discovery Communications, в портфоліо якої входять телеканали Eurosport", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КНДР планує відправити команду на Олімпійські ігри

Як зазначається, це дозволить суспільному мовнику показувати трансляції Олімпіади майже на всій території України. Перебіг змагань транслюватиметься в форматі SD і HD-сімулкаст на сайті телеканалу UA:ПЕРШИЙ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Робот взяв участь у естафеті олімпійського вогню

Вказано, що телеканал покаже найважливіші зустрічі й фінальні етапи головних змагань з різних видів спорту, загальна тривалість яких складатиме не менше 100 годин. Особлива увага приділятиметься найбільш популярним в Україні видам спорту і виступам спортсменів національної олімпійської збірної. Крім того, спостерігати за подіями Олімпіади глядачі зможуть в ефірі спортивних телеканалів Eurosport 1 та Eurosport 2.

Нагадаємо, Україна вже здобула 15 ліцензій на зимову Олімпіаду-2018.

Українські Національні Новини

Спорт