ukenru
sunak-vymahaie-v-izrailiu-rozsliduvaty-smerti-volonteriv-wck-u-hazi

Сунак вимагає в Ізраїлю розслідувати смерті волонтерів WCK у Газі

 • 30620 переглядiв

Сім волонтерів гуманітарної місії "Всесвітня центральна кухня" загинули, коли їхня колона була атакована в Газі після того, як вони спостерігали за розвантаженням 100 тонн продовольства, доставленого морем.

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак обговорив телефоном зі своїм ізраїльським колегою Біньяміном Нетаньяху випадок із загибеллю гуманітарних працівників у Газі. Британський прем’єр наполягає на "ретельному й прозорому незалежному розслідуванні". Про це пише BREAKING NEWS, посилаючись на заяву офісі прем'єр-міністра Ріші Сунак, передає УНН.

Він (Сунак - ред.) сказав, що приголомшений вбивством гуманітарних працівників, у тому числі трьох громадян Великобританії, під час авіаудару в секторі Газа вчора, і вимагав ретельного та прозорого незалежного розслідування того, що сталося"

 — сказав представник Даунінг-стріт.

Деталі

За даними видання під час цієї розмови британський Прем’єр-міністр зауважив, що "занадто багато гуманітарних працівників і звичайних цивільних загинули в Газі, і ситуація стає все більш нестерпною".

02.04.24, 05:40 • [views_0]

Додатково

Сьогодні, 2 квітня, Ізраїль  оголосив, що відкриває ситуаційний центр для координації розподілу допомоги постраждалим у Газі після смертоносного удару по конвою гуманітарної місії WCK.

7 волонтерів гуманітарної місії Всесвітньої центральної кухні (WCK) загинули, коли на їхній конвой напали невдовзі після того, як вони спостерігали за розвантаженням 100 тонн продовольства, доставленого до Гази морем.