ukenru
sud-zobovyazav-prokuraturu-vidkriti-zakhistu-v-khimikusa-materiali-rozsliduvannya-spravi-s-pashinskogo

Суд зобов’язав прокуратуру відкрити захисту В.Хімікуса матеріали розслідування справи С.Пашинського

 • 9091 переглядiв

КИЇВ. 1 лютого. УНН. Печерський районний суд Києва зобов’язав Прокуратуру Київської області відкрити матеріали досудового розслідування захисту В'ячеслава Хімікуса у справі народного депутата Сергія Пашинського. Відповідну ухвалу суду опублікувала на своїй сторінці у Facebook адвокат В.Хімікуса Марина Парінова, передає УНН.

"Зобов'язати уповноважених осіб прокуратури Київської області у кримінальному провадженні розглянути клопотання адвоката Парінової Марини Вікторівни в інтересах Хімікуса Вячеслава Едуардовича …про надання матеріалів досудового розслідування по кримінальному провадженні для ознайомлення в порядку, встановленому ст..220 КПК України, про що повідомити особу, яка подала клопотання",- йдеться у рішенні суду.

Нагадаємо, раніше Прокуратура Київської області відмовила захисту Вячеслава Хімікуса у задоволенні клопотання щодо ознайомлення з матеріалами досудового розслідування у справі народного депутата Сергія Пашинського.

Нагадаємо, 31 січня в с.Хлепча відбулась стрілянина за участю народного депутата України Сергія Пашинського.

Сьогодні, 16 січня С.Пашинський звернувся до ГПУ з проханням оприлюднити деякі фрагменти перехресного допиту, який відбувся 13 січня.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП