sud-prodovzhyv-aresht-romanu-hrynkevychu-prote-znovu-zmenshyv-rozmir-zastavy

Суд продовжив арешт Роману Гринкевичу, проте знову зменшив розмір застави

 • 26375 переглядiв

Печерський суд Києва продовжив тримання під вартою Романа Гринкевича на два місяці, але зменшив заставу з 469 млн грн до 393 млн грн у справі про махінації з речовим майном для Збройних сил на суму 1 млрд грн.

Печерський суд Києва продовжив Роману Гринкевичу тримання під вартою на два місяці, проте зменшив розмір застави з 469 млн грн до 393 млн грн. Про це повідомив адвокат Гринкевича Андрій Гуджал Суспільному, передає УНН.

"Печерський суд Києва продовжив запобіжний захід Роману Гринкевичу — це тримання під вартою на два місяці із можливістю застави – 393 мільйони гривень", - йдеться в повідомленні.

Доповнення

В березні Печерський районний суд Києва залишив до 17 квітня під вартою Гринкевича, підозрюваного у справі про оборудки з одягом для ЗСУ на 1 млрд грн. При цьому розмір застави зменшили з понад 500 млн грн до 469 млн грн.

17 січня ДБР повідомило про підозру львівському бізнесмену, одному з найбільших постачальників міністерства оборони, та членам злочинної організації, у справі про оборудки з одягом для ЗСУ на 1 млрд грн. Ідеться, зокрема про Ігоря Гринкевича та його сина Романа.

18 січня сина львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича Романа Гринкевича оголосили в розшук.

22 січня стало відомо, що Романа Гринкевича затримали в Одесі при спробі виїхати за межі країни.

Згодом Печерський районний суд Києва відправив Романа Гринкевича, під варту до 17 березня, а також визначив заставу у розмірі понад 500 млн грн.

Популярні

Новини по темі

Жовква про участь Китаю у Саміті миру: китайці не кажуть ні

 • 24904 переглядiв

ТОП-10 фільмів з весняним настроєм

 • 65633 переглядiв