ukenru
stalo-vidomo-imya-nardepa-chiy-pomichnikh-pogoriv-na-shakhraystvi

Стало відомо ім’я нардепа, чий помічник погорів на шахрайстві

 • 16405 переглядiв

КИЇВ. 26 січня. УНН. Правоохоронці затримали помічника народного депутата України за шахрайство. З власних джерел у правоохоронних органах УНН стало відомо, що мова йде про помічника нардепа Олексія Кириченка.

У правоохоронних органах УНН повідомили, що затриманий Олексій Бевзюк є помічником народного депутата з фракції Радикальної партії Олега Ляшка Олексія Кириченка, який є членом парламентського комітету з питань охорони здоров’я.

Як повідомляв УНН, 26 січня, правоохоронці затримали помічника одного з народних депутатів України за фактом систематичного заволодіння, шляхом обману, грошовими коштами громадянина в сумі 5 тис. грн.

Як повідомили у прокуратурі, зазначений помічник народного депутата України прикриваючись наданими йому повноваженнями, вводячи в оману потерпілого, у жовтні місяці 2016 року висунув останньому вимогу про передачу йому грошових коштів у сумі 200 тис. грн, з умовою передачі щомісячно по 15 тис. грн, за сприяння у безперешкодному здійсненні потерпілим господарської діяльності у сфері надання послуг з доступу до мережі Інтернет.

Дії помічника народного депутата України кваліфіковані за ч.3 ст.190 (шахрайство, вчинене у великих розмірах) КК України.

Наразі проводяться першочергові, невідкладні слідчі дії, спрямовані на збір доказів винуватості вказаної особи у скоєному кримінальному правопорушенні.

Додатково: санкція статті за скоєне вказаним помічником народного депутата України кримінальне правопорушення, передбачає до восьми років позбавлення волі.

 

Українські Національні Новини

Політика