ssha-znyshchyly-dva-sudna-khusytiv-u-chervonomu-mori

США знищили два судна хуситів у Червоному морі

 • 104364 переглядiв

Сили США знищили два судна хуситів у Червоному морі, які становили загрозу. Це підкреслює небезпеку, яку представляють підтримувані Іраном хусити для стабільності в регіоні.

Упродовж останніх 24 годин сили Центрального командування США (USCENTCOM) успішно знищили два судна, якими керували повстанці-хусити, підтримувані Іраном, у Червоному морі. Про це повідомило Центральне командування Збройних сил США (CENTCOM), передає УНН.

Деталі

Ці судна становили явну та неминучу загрозу для американських та коаліційних сил, а також для торгових суден, що знаходилися в регіоні. Цей інцидент підкреслює небезпеку, яку продовжують представляти хусити для стабільності та безпеки в регіоні, що є наслідком безвідповідальної підтримки з боку Ірану.

Знищення суден стало частиною зусиль США щодо забезпечення безпеки морських шляхів і захисту своїх сил та партнерів від потенційних атак. Представники Центрального командування США наголосили, що такі дії є відповіддю на постійні загрози, які походять від ірансько-підтримуваних сил у регіоні, і вони будуть продовжувати реагувати на будь-які загрози, що виникають.

Цей інцидент також є сигналом для міжнародної спільноти про необхідність посилення заходів для запобігання подібним актам агресії та забезпечення стабільності в стратегічно важливих морських регіонах, таких як Червоне море.

США знищили ракети та станцію управління хуситів у Ємені09.08.24, 09:34

Популярні

Новини по темі

США знищили два судна хуситів у Червоному морі

 • 104364 переглядiв

Троє людей загинули в Іспанії через рекордну спеку

 • 14893 переглядiв

ООН оголосила 2025-2034 роки десятиліттям наук про кріосферу

 • 25485 переглядiв

Американський солдат продавав секрети Китаю

 • 34748 переглядiв

Боррель підтримав контрнаступ ЗСУ в Курській області

 • 90529 переглядiв

БПЛА атакували Воронезьку область: вибухи та пожежа

 • 34848 переглядiв

У Жана Беленюка вкрали годинник на Олімпіаді-2024

 • 14612 переглядiв