ukenru
sprava-pro-smertelnu-dtp-za-uchastyu-nardepa-prokuror-napolyagaye-na-areshti-bez-zastavi-dlya-nikolayenka

Справа про смертельну ДТП за участю нардепа: прокурор наполягає на арешті без застави для Ніколаєнка

 • 78547 переглядiв

КИЇВ. 7 листопада. УНН. Сторона обвинувачення наполягає на застосуванні стосовно народного депутата Андрія Ніколаєнка запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави. Про це повідомив прокурор під час засідання, передає кореспондент УНН.

Засідання з розгляду клопотання про обрання запобіжного заходу Ніколаєнку, якого підозрюють у скоєнні смертельної ДТП на Житомирщині, розпочалося у Печерському районному суді Києва.

Цитата

«Прошу клопотання задовольнити в повному обсязі, застосувати щодо Ніколаєнка запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів, без визначення розміру застави», - сказав прокурор.

До зали суду Ніколаєнка прийшли підтримати, зокрема: ексголова СБУ Валентин Наливайченко, нардеп Вадим Івченко, нардеп і ексголова ВР Дмитро Разумков, народна депутатка Оксана Дмитрієва, банкір і військовослужбовець Андрій Оністрат.

Доповнення

Вранці 3 листопада у Житомирській області у ДТП на трасі Київ – Чоп загинула 18-річна дівчина.

Учасником ДТП став народний депутат Андрій Ніколаєнко, який пізніше сам підтвердив інформацію про аварію, додавши, що був тверезим та не порушував закон.

Розслідуванням правопорушення займається ДБР.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП