ukenru
sprava-maydanu-nalichuye-1-8-tis-tomiv-y-naspravdi-tsya-sprava-pro-rf-dbr

Справа Майдану налічує 1,8 тисяч томів, й насправді ця справа про рф — ДБР

 • 25801 переглядiв

КИЇВ. 16 листопада. УНН. Справа Майдану налічує 1800 томів. Кодове слово цієї справи “високопосадовці”, але насправді — це справа про росію, та громадян рф. Про це повідомив заступник керівника управління ДБР у справах Майдану Артем Яблонський в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Цитата

“1800 томів вона налічує,10 обвинувачених на даний момент, 887 потерпілих цивільних осіб, 132 правоохоронці потерпілі. Відповідно 67 вбитих цивільних осіб та 9 правоохоронців. Кодове слово цієї справи „високопосадовці“, але насправді — це справа про росію, громадян росії, навіть російську мову, подвійних зрадників та сліпих снайперів”, — розповів Яблонський.

Деталі

Яблонський зазначив, що справа стосується лише трьох днів, й 67 вбивств.

“Але для її детального розслідування необхідно звернутися та почати її з 21 листопада 2013 року, коли президент янукович, уряд відмовився від підписання угоди про асоціацію”, — сказав Яблонський.

Доповнення

Державне бюро розслідувань завершило розслідування щодо найбільшої справи Майдану. Перед судом постане експрезидент України Віктор Янукович та весь тодішній силовий блок за розстріл “Небесної сотні”.

Українські Національні Новини

Політика