smertelna-dtp-u-seredmisti-kyieva-pianyi-vodii-vyikhav-na-zustrichnu-smuhu

Смертельна ДТП у середмісті Києва: п’яний водій виїхав на зустрічну смугу

 • 29016 переглядiв

У Печерському районі п’яний водій за кермом "Тойоти" виїхав на зустрічну смугу, та в'їхав у "Рено". Через цю аварію водій та пасажирка, які перебували у "Рено" загинули на місці аварії. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції, передає УНН. 

Правоохоронці встановили, що водій автомобіля "Тойота", рухаючись по проїжджій частині на вулиці Староноводницькій виїхав на зустрічну смугу руху, внаслідок чого здійснив зіткнення з автомобілем "Рено". Водій і пасажир автомобіля "Рено" від отриманих травм загинули на місці події.

– розповіли поліцейські, які прибули на місце аварії.

Деталі

За даними поліції Києва дорожньо-транспортна пригода трапилась ввечері на вулиці Старановодницькій.

За кермом "Тойоти" перебував громадянин іншої держави, 1979 року народження. За попередньою інформацією правоохоронців, він перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Правоохоронці затримали керманича "Тойоти" у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 286-1 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння.

За вчинення смертельної ДТП у нетверезому стані кермувальнику "Тойоти" загрожує покарання до десяти років ув’язнення.

Наразі на місці пригоди працює поліція. Правоохоронці встановлюються дані усі учасників автопригоди та механізм вчинення ДТП.

Тетяна Салганік

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні дали старт "Дія.Офіс" для держслужбовців

     • 70379 переглядiв