sluzhat-interesam-vorogiv-v-izrayili-z-pochatku-viyni-z-khamas-virishili-zakriti-telekal

"Служать інтересам ворогів": в Ізраїлі з початку війни з ХАМАС вирішили закрити телеканал

 • 83478 переглядiв

КИЇВ. 13 листопада. УНН. Кабінет міністрів безпеки Ізраїлю схвалив розпорядження про припинення трансляції ліванської телекомпанії Al Mayadeen, яка прихильна до Хезболли. Про це повідомляє The Times of Israel, пише УНН.

Деталі

З проханням закрити станцію виступив міністр зв’язку Шломо Кархі, який каже, що трансляції Al Mayadeen «служать інтересам ворогів Ізраїлю» та завдають шкоди національній безпеці Ізраїлю.

Прохання Кархі було схвалено міністром оборони Йоавом Галлантом та кабінетом безпеки.

Наказ про блокування онлайн-трансляцій Al Mayadeen в Ізраїлі вже виданий, а наказ про вилучення та конфіскацію телевізійного обладнання буде видано пізніше.

Цитата

«Ізраїль перебуває у стані війни. На суші, у повітрі, на морі в кіберпросторі, в електромагнітному спектрі та в суспільній свідомості. Такі трансляції ідентифікують себе з ворогом, завдають шкоди державній безпеці та будуть заблоковані. Передачі та репортажі каналу Al Mayadeen служать мерзенним терористичним організаціям, і настав час з ними розрахуватися», — каже Кархі.

До відома

Наказ про закриття Al Mayadeen є першим подібним рішенням, прийнятим відповідно до тимчасового заходу, схваленого минулого місяця, що дозволяє міністру зв’язку закривати іноземні ЗМІ, які вважаються шкідливими для національної безпеки. 

З тих самих причин Кархі також прагне закрити катарський канал Al Jazeera.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Британії заборонили ізраїльський та палестинський прапори під час футбольних матчів

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Мустафа Джемілєв отримав звання Героя України

     • 114911 переглядiв

    У Маріуполі гучно: ймовірно, працювало ППО окупантів

     • 69622 переглядiв