shkoliariv-tot-ukrainy-vykhovuiut-uchasnyky-viiny-z-rf-na-proekt-tak-zvanykh-lideriv-yunarmii-planuiut-novi-koshty-ova

Школярів ТОТ України виховують представники зс рф: на проект так званих "лідерів юнармії" планують нові кошти - ОВА

 • 29569 переглядiв

Загарбники вивозять школярів з окупованої Луганщини до Новосибірської області РФ для військової підготовки. З 2025 року планують виділити кошти на розширення цієї програми на 6 років.

Загарбники запросили дітей з окупованої Луганщини до новосибірської області росії, де їх вчать стрибати з парашутом та іншим основам військової підготовки. Пише УНН із посиланням на Facebook-сторінку Луганської обласної держадміністрації.

Деталі

На так званій "лнр" виховною роботою з дітьми та молоддю займатимуться учасники війни з росії. Крім того проводять виїзд у рф: військове наметове містечко у новосибірській області приймає школярів з окупованої Луганщини, - там тривають профільні зміни "лідерів юнармії".

У Костянтинівці завершено ідентифікацію жертв ракетного удару: серед загиблих - троє дітей11.08.24, 11:53

 Нещодавно для дівчат і хлопців з Біловодська представники армії рф проводили заняття по стрибках з парашутом. Це лише одна із частин курсу військової підготовки – пише Луганська ОВА.

Доповнення

Вже із 2025 року загарбники планують виділити за цим напрямом державі кошти на наступні шість років. Наразі відповідну програму вже розробляють у кремлі. Передбачають і відкриття додаткових або розширення діяльності існуючих регіональних відділень центру розвитку військово-спортивної підготовки у кожному регіоні, зокрема і в окупованих.

Для виїзду з ТОТ на підконтрольну територію України можна скористатись гуманітарним коридором на Волині11.08.24, 16:56

Популярні

Новини по темі

У Миргороді на Полтавщині повідомили про звук вибуху

 • 24913 переглядiв

Генштаб: за добу 124 бої, третина - на Покровському напрямку

 • 33156 переглядiв