ukenru
shist-lyudey-pislya-korporativu-potrapili-u-dtp-na-sumschini

Шість людей після корпоративу потрапили у ДТП на Сумщині

 • 11754 переглядiв

КИЇВ. 16 грудня. УНН. Шість людей постраждали в ДТП, яка сталася близько опівночі в Тростянці на Сумщині. Про це УНН повідомляє з посиланням на відділ комунікації поліції Сумської області.

Інформація про дорожньо-транспортну подію до чергової частини Тростянецького відділення поліції надійшло о 23:40. Коли викликані працівники поліції прибули на місце події, вони застали всіх учасників аварії та екіпаж "швидкої". Медики констатували у 40-річної громадянки перелам гомілки, ще один потерпілий, 35-річний чоловік, був госпіталізований з закритим переломом стегна. Двох осіб госпіталізували з травмами ніг, ще четверо відбулися подряпинами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні цього року зафіксували понад 2 млн порушень правил дорожнього руху

Як встановили полісмени, 26-річний водій ВАЗ-2101, попередньо будучи нетверезим, сів за кермо своєї автівки. На одній з вулиць Тростянця він врізався у компанію таких же підпилих громадян, які після корпоративу поверталися додому, простуючи натовпом просто по проїжджій частині дороги. До того ж, ускладнені погодні умови – туман, волога поверхня траси, не дозволили водія вчасно зреагувати на "перепону".

Усі учасники аварії були обстежені на вміст алкоголя в крові, працівники поліції за даним фактом вже відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху). Слідство триває.

Нагадаємо, внаслідок ДТП під Києвом постраждала дитина.

 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП