ukenru
shche-22-rekrutynhovi-tsentry-vidkryiutsia-v-ukraini-do-kintsia-lypnia

Ще 22 рекрутингові центри відкриються в Україні до кінця липня

 • 36312 переглядiв

До кінця липня в Україні планується відкриття ще 22 рекрутингових центрів, що доведе загальну кількість таких центрів до 32 по всій країні, з метою збільшення кількості військовослужбовців за контрактом до 4 000-5 000 на місяць.

До кінця липня в Україні має бути відкрито ще 22 рекрутингові центри. Про це повідомив заступник міністра оборони України Іван Гаврилюк під час виступу на засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад за участі Президента України, передає УНН.

Деталі

Заступник міністра розповів про роботу рекрутингових центрів, які наразі відкриваються у регіонах. Починаючи з 11 лютого, в Україні відкрито 10 таких центрів в п’яти регіонах: по одному – у Львові, Полтаві та Запоріжжі, два Центри – у Харкові та шість – у Дніпропетровській області. 

У Міноборони повідомили, коли розпочнеться повторний медогляд обмежено придатних13.04.24, 20:58 • [views_0]

"До кінця липня по країні має бути відкрито ще 22 таких центри. Станом на сьогодні через відкриті центри вже зафіксовано понад тисячу звернень. І понад 200 осіб вже оформлюються на посади. Ми очікуємо що за результатами роботи рекрутингових центрів ми збільшимо кількість контрактів до чотирьох-п’яти тисяч на місяць", – повідомив Гаврилюк.

У Харкові відкрили два центри рекрутингу до Сил оборони02.04.24, 14:34 • [views_0]