seriozno-znovu-rozrobnyky-vcherhove-perenesly-reliz-stalker-2

"Серйозно, знову?" розробники вчергове перенесли реліз S.T.A.L.K.E.R. 2

 • 32566 переглядiв

Українська компанія GSC Game World відклала випуск гри S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля на два місяці. Розробники анонсували показ відео з ексклюзивними інтерв'ю та проходженням квесту 12 серпня.

Реліз відеогри S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля, від української компанії GSC Game World, знову перенесли. Цього разу дату випуску відклали на два місяці - гра повинна вийти 20 листопада. Про це пише УНН з посиланням на заяву розробників гри.

Деталі

Реліз S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля відбудеться 20 листопада 2024 року, змістившись з раніше запланованої дати 5 вересня 2024 року. Знаємо, що ви могли стомитися від очікування, тому щиро цінуємо ваше терпіння. Ці два додаткові місяці дадуть нам можливість виправити більше "несподіваних аномалій" (або просто "багів", як їх ще називають)

- заявили в GSC Game World.

В компанії вибачились перед фанами за чергову відстрочку та анонсували показ відео "S.T.A.L.K.E.R. 2 Developer Deep Dive", яке вийде на медіамайданчиках Xbox 12 серпня.

Ще більше мутантів та аномалій: вийшов новий трейлер S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl10.06.24, 16:55

Воно міститиме ексклюзивні інтерв'ю, низку нових відеоматеріалів та повне проходження одного з квестів гри.

З нетерпінням чекаємо, аби ви долучилися до перегляду і отримали вичерпне розуміння як виглядає та відчувається гра

- додали розробники. 

Довідково

Спершу гру планували випустити 28 квітня 2022 року, але потім реліз переносили декілька разів.

Гра вийде одночасно на PC та Xbox series X/S. Із дня релізу вона буде доступна в Steam, Epic Games Store, Microsoft Store, Xbox Store та Game Pass. Багатокористувацький режим обіцяють додати незабаром після виходу й оновлення.

Гра буде доступна з англійською та українською озвучкою. 

Нагадаємо

У квітні студія GSC Game World вперше випустила трейлер довгоочікуваної гри S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля з українським дубляжем. 

Володимир Омельченко

Технології

    Популярні

    Новини по темі