ryatuvalniki-poperedili-pro-nebezpeku-zatoplen-na-zakhodi-ukrayini

Рятувальники попередили про небезпеку затоплень на заході України

 • 12897 переглядiв

КИЇВ. 25 травня. УНН. Рятувальники попередили про підвищення рівнів води на річках, що спровокує небезпеку затоплень на заході України. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу ДСНС України.

За даними Укргідрометцентру, очікується продовження пiдвищення рiвнiв води:

  • 25-26 травня на рiчках басейну Захiдного Бугу (Львiвська, Волинська області) на 0,1-0,6 м над рiвнями на 4 годину 24 травня, з подальшим затопленням заплав, с/г угiдь. Зберiгається можливiсть перевищення вiдмiток затоплення прирiчкових населених пунктiв, будiвель, госпоб'єктiв у Сокальському районі Львівської областi.
  • 25-27 травня на рiчках басейну Прип'ятi на 0,2-0,8 м над рiвнями на 8 годину 24 травня, з подальшим затопленням заплав, с/г угідь та господарських споруд. Можливе досягнення вiдмiтки затоплення доріг місцевого значення, господарських обєктів та с/г угідь у рядi сіл Любешівського, Маневицького, Волинської області та Сарненського району Рівненської області.
  • Ввечерi 24 травня та впродовж 25 травня у верхів’ях гірських приток Дністра та на малих водотоках (Львiвська, Iвано-Франкiвська області) очiкується пiдйом рiвнiв води на 0,2-0,7 м над рiвнями на 8 годину 24 травня. Мiсцями можливий початковий вихiд води на заплаву та формування мiсцевого, схилового стоку.

Нагадаємо, українців попередили про погіршення погоди.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Українців попередили про погіршення погоди

     • 16597 переглядiв

    Facebook запустить криптовалюту в 2020 році - ЗМІ

     • 11358 переглядiв