ukenru
rozvidnyky-vyiavyly-ta-zneshkodyly-rosiiskyi-zrk-strila-10

Розвідники виявили та знешкодили російський ЗРК "Стріла-10"

 • 17441 переглядiв

Бійці підрозділу активних дій Головного управління розвідки Міноборони України виявили та знешкодили російський зенітно-ракетний комплекс "Стріла-10" на передовій 14 квітня 2024 року, коли російські війська протиповітряної оборони святкували своє професійне свято.

Бійці підрозділу активних дій Головного управління розвідки Міноборони України на фронті виявили та завдали удару по зенітно-ракетному комплексу російських військ "Стріла-10". Про це у Telegram повідомила пресслужба управління розвідки Міноборони України, пише УНН.

Деталі

За даними розвідки, 14 квітня 2024 року бійці підрозділу активних дій ГУР МО України на фронті виявили та завдали удару по російському зенітно-ракетному комплексу "Стріла-10".

Як зазначається в повідомленні, цього дня ворожі зенітники якраз святкували день військ протиповітряної оборони росії, тож отримали належне привітання.

Внаслідок атаки російська "стріла" більше не стріляє - комплекс знешкоджено!

-йдеться у повідомленні.

Нагадаємо

Українські Сили спеціальних операцій знищили російський комплекс радіоелектронної боротьби "Житель" на Запорізькому напрямку, виявивши його під час розвідки.napriamku-video