ukenru
rozstriliav-tsyvilnoho-zarady-rozvahy-pid-chas-okupatsii-buchi-22-richnomu-zaharbnyku-iz-buriatii-povidomyly-pro-pidozru

Розстріляв цивільного заради розваги під час окупації Бучі: 22-річному загарбнику із Бурятії повідомили про підозру

 • 19881 переглядiв

22-річний російський військовослужбовець з Бурятії під час окупації застрелив беззбройного 46-річного цивільного в Бучі, а також кинув гранату в підвал, де ховалися цивільні, понівечивши тіло жертви.

Правоохоронці повідомили про підозру 22-річному російському військовослужбовцю з Бурятії, який під час окупації Бучі розстріляв чоловіка задля розваги, передає УНН із посланням на Нацполіцію.

Деталі

За даними поліції, у березні 2022 російські війська окупували територію міста Буча та розпочали допити й обшуки в місцевих жителів, які надавали допомогу Збройним силам України. Щоб уникнути репресій, цивільні мешканці були змушені переховуватись в підвалах.

Під час чергового рейду містом один із окупантів прийшов в таку схованку на цокольному поверсі житлового будинку по вулиці Яблунській. Увірвавшись туди, він почав погрожувати беззбройним мирним мешканцям автоматами і наказав одному з них — 46-річному місцевому мешканцю — зібрати всі мобільні телефони присутніх та винести їх на вулицю для перевірки.

Окупанти розстріляли 9 українських військових на Бахмутському напрямку - DeepState25.02.24, 19:48 • [views_0]

У момент, коли чоловік виконав вказівку, російський військовий розстріляв його з вогнепальної зброї. Після цього окупант кинув у підвал з людьми гранату, внаслідок чого тіло загиблого було понівечено, інші дивом не постраждали.

Додамо

Слідчі Нацполіції ідентифікували особу злочинця: ним виявився 22-річний російський військовослужбовець з Бурятії, навідник четвертої десантно-штурмової роти БТГр №2 зі складу 234-го десантно-штурмового полку військової частини №74268 76-ї десантно-штурмової дивізії.